31-Day Upgrade Program

 

Storstäda och balansera din kropp och inre med denna 31-dagars uppgradering av hälsa och livsenergi!


Med livgivande mat, medveten träning & guidade meditationer!

En personlig resa till vitalitet, livsenergi och fitness!

POWER.

FLOW.

HEALTH.

 • Känner du dig ur balans? Med en kropp som värker, är trött och kanske lagt på sig extra kilon?

 • Är du över 40 och märkt att kroppen snabbt förändrats -oavsett om du äter sunt och tränar?

 • Behöver du ta ett rejält kliv framåt för din hälsa och livsenergi?

Då är det här 31-dagars
programmet för dig!


Önskar du:

  • känna dig lättare och mer vital

  • frigöra mer energi

  • få ordning på en krånglande mage

  • minska fettansamling

  • minska stelhet & smärta

  • rekalibrera hormonsystemet

  • rengöra organen och bli av med hjärndimma

  • återställa lugn i sinnet och stärka din känslomässiga hälsa

  Kanske har du provat många olika program och möjliga "dieter" och inte nått ända fram eller kanske faktiskt fått vissa resultat, men funnit dig själv falla tillbaka i de mönster som för dig allt längre bort från din optimala hälsa och livskraft.


  Det är så lätt att känna sig uppgiven...


  Jag förstår känslan av skörhet inför att faktiskt tro på att vi kan lyckas med vår hälsoförändring, på riktigt! "Andra har gjort det", men vi själva kanske känner en osäkerhet i det...

  • ...kommer det att fungera för mig denna gång..?
  • ...kommer jag att lyckas nå de resultat jag önskar...?


  Den här 31-dagars uppgraderingen är annorlunda.

  Då jag alltid utgår från både inre- och yttre hälsoprocesser i mitt arbete, så bidrar det här programmet inte bara med en fullständig och njutningsfull kost- och träningsplan (yttre planet), utan även en lisa för det inre.

  Sinne, energi och känsloliv.

  I skapandet av detta 31-dagarsprogram var det viktigt att det skulle ta i beaktning den unika biokemiska och energimässiga skillnad och förändring som också kvinnokroppen går igenom. Likaså, att vi oavsett ålder - kan få resultat och att det ska en stressfri och njutningsfull väg. 

  Jag ville att detta program skulle vara mer än "bara" ämnat för att återskapa en ungdomlig och timglasformad kropp - det skulle också vara en punkt av transformation på det inre planet - och således faktiskt i sin tur hela livet...

   

  Att det skulle bidra till att du kan ta ett kvantsteg i ditt liv och återfå livskraft, glädje, lust och inre harmoni. Vi behöver vår kropp med oss i livet och vår utveckling, så den också kan återspegla vår ökade frekvens när vi frigör våra energimässiga blockeringar och aspekter som håller oss tillbaka i mönster som tjänat ut...
   

  Så, nej - det är inte bara ett kostprogram! Inte heller en späkande och stressande väg till hälsa & livskraft!


  Jag har skapat detta program för Dig...

  Jag har väglett otaliga människor genom åren som sökt mig för allehanda hälsobesvär. Ur min egen erfarenhet genom svår och plågsam sjukdom, så vet jag värdet i och vilken kraft det ligger i en rening och uppgradering av hälsan på både det inre- och yttre planet.

  För mig blev det livsförändrande, inte bara för att jag blev av med mina fysiska symptom, utan även på det inre planet! Vi bär alla våra erfarenheter och sår, men inte alla vet hur de kan frigöra sig från det. Så en rening och uppgradering, trots sitt yttre fokus, - ger även rening på det inre, känslomässiga, mentala och själsliga planet när den genomförs och görs rätt...

   

  Innan jag var den leende personen på bilden, så var jag långt ifrån lycklig och frisk...

  Jag föddes med en känsla av att inte vara älskad eller ha något egenvärde alls. Så grundkänslan vara att "genomlida" livet. När jag sedermera i 20-års åldern blev svårt sjuk i smärta, stelhet och energilöshet. En diagnos om obotlighet - läs; "en plågsam väg till döden".

  Men, som en klok någon en gång uttryckt - det är ju genom sprickorna ljuset kommer in. Så med denna lågvattenpunkt i min tragiska existens kom gnistan till att finna en lösning på att bli helt frisk.


  Jag var tvungen att välja livet, jag kunde inte ge upp.

  Denna gnista bar mig på en lång resa i hälsans värld och jag fann inte bara lösningen för min egen situation utan också fundamentala insikter kring att läka och utvecklas...

   

  DITT INRE BÄR NYCKELN TILL HÅLLBAR FÖRÄNDRING!

   

  TANKEMÖNSTER - TROSSYSTEM - TAGNA BESLUT - BLOCKERADE KÄNSLOR

  När jag hade funnit mina nycklar till att återskapa min hälsa på fysiskt plan så kom insikten om hur mitt inre påverkade min hälsa. Jag kunde ha mina yttre rutiner och elixir konstanta, men ändå upptäcka att jag blev sämre när jag en dag var ledsen eller inte kände harmoni på insidan. Detta var en otrolig upptäckt att få ta del av kopplingen mellan sinne och kropp av egen erfarenhet.

  Det här ledde till min unika hälsostrategi, som jag idag förmedlar till dem som kommer min väg. När vi sammanför de YTTRE (praktiska)  och de INRE verktygen så får vi en oerhört kraftfull strategi att gå från obalans och sjukdom till full hälsa.

  De inre handlar om inre processer och Energy Work och det yttre om läkande mat, rörelse och rening. Med min erfarenhet, visdom och utbildning skapar jag livsomvandlande hälsoprogram och kurser för att Du ska kunna ta steg för dig själv och ditt liv.

   

   

  Vi behöver alla möta våra INRE MOTSTÅND...

   

  Ett av de hinder vi kan möta på vägen i en kostförändring är att vi suktar efter "det goda". Det är en stor bidragande orsak till att vi kommer av de detox- eller kostförändringar vi tidigare satt av på.

   

   

  Det är inte ovanligt att vi förknippar vägen till hälsa med förbud och dieter - och vem har lust att lägga om livskursen då? 


   

  Resultatet blir då ofta att vi möter rädsla, osäkerhet och tanke-kampar inför hälsoförändringen. Vi tittar maniskt i olika "goa recept" och ger långa suktande blickar till "alla som äter allt gott vi inte 'får' äta" - eller känner motståndet i någon "tråkig träning" som inte blir av...
   

  Hälsa måste vara lustfyllt för både kropp, smaksinne och inre!

   

  Annars blir det svårare att möta sitt inre motstånd och likaså att motivera sig till att skapa bättre hälsa. Visst finns det tillfällen där vi behöver kavla upp ärmarna och låta bitterämnen och ren läkande kost få fullt utrymme då vi vill och behöver använda naturens visdom för att bli friska eller komma ur ett lidande (det är också en av anledningarna till varför jag delar in min hälsostrategi i "faser"). Men generellt, och för det längre perspektivet för att skapa och bibehålla hälsa och livsenergi, så är en njutningsfull strategi en mer hållbar väg. 

  Detta Health Upgrade-program syftar inte bara till att hjälpa dig må bättre i kroppen, utan också till att lägga grunden för att skapa långvarig förändring och en vördnad och KÄRLEK till dig själv.

  Oförlösta känslor och energimässiga blockeringar har kraft att påverka och skada cellerna! Energiplanet är vår råkopia för vår fysiska kropp.

   

  GRUNDPELARNA I MIN STRATEGI:

  POWER - FLOW - HEALTH

  Har du...

  1. Har du besvär med huden?

  2. Har du illaluktande odör från svett, underliv eller fötter?
  3. Har du låg energi?
  4. Känner du dig stel och/eller har smärta i kroppen?
  5. Har du övervikt, har svårt att gå ner i vikt, har celluliter och/eller magfett?
  6. Har du svårt att sova eller är sömnen ytlig eller ofta varierande god?
  7. Känner du ofta sug efter undermålig eller "skräp" mat?
  8. Känner du dig återkommande gasig, har uppblåst mage eller förstoppning?
  9. Har du svårt att fokusera, som om du hade "hjärndimma"?
  10. Får du ofta huvudvärk?
  11. Har du gulaktiga eller mörka cirklar under ögonen?
  12. Är dina ögon ofta kuddiga och uppsvullna?
  13. Växlar humöret mycket?

  Svarade du "Ja" på någon av frågorna?

  Under det här 31-Dagars Programmet:

  • Kommer du att äta färsk och högvibrerande mat, superfoods och örter. Du kommer inte känna dig hungrig!

  • Det du äter håller dig belåten och tillräckligt för att kroppen ska kunna påbörja processerna för att rena, vitalisera och regenerera cellerna i kroppen.

  • Den högoktaniga maten, rörelsen och meditationerna hjälper till att rensa ut stagnerad energi och känslor, vilket du kommer att uppleva genom att känna dig klarare och få nytt perspektiv på livet!

  Det här får du i ditt 31-Day Upgrade Program:

  • 31-dagars fullständig dag-för-dag måltidplanering så du hela tiden vet vad du ska äta. De första tre dagarna med färdig inköpslista!

  • Steg-för-steg rening & omstartsdagar (Dag 1-3) så du kan skölja ut toxiner och slagg och boosta din energinivå

  • Recept till varje måltid

  • Guidade Meditationer

  • Medveten träning - yoga-övningar för styrka, balans och smidighet

  • Veganska recept - utrymme för justeringar och livsmedelsutbyten finns.

   

  Programmet innehåller goda, enkla och näringsrika måltider och med rörelsen och meditationerna har du en komplett väg för att skapa den hälsa och livskraft du önskar och förtjänar! Recepten är utan animaliska produkter men utrymme för utbyten av livsmedel finns.

  HÄR ÄR EXEMPEL PÅ VAD DU KOMMER ATT NJUTA AV UNDER DINA 31-DAGAR

  PIZZA JOY

  BROCCOLI-SOPPA

  MANGO-GLASS

  BURRITOS & WRAPS

  JUICER

  STIR FRY

  CHOKLADBOLL

  FRUITY YOGHURT

  Smoohties, pasta och mer....!

   

   

  "FÅR" MAN DRICKA KAFFE?

  ​Ja, det får man. Men med en boost! :-D


  Min önskan och vision är att hjälpa så många människor som möjligt att uppleva Hälsa & Livskraft i kropp och inre,

  så detta program med 31-dagar av:

  1. Daglig kostplan,
  2. Reningsdagar
  3. Recept,
  4. Inköpslistor
  5. Inspiration,
  6. Guidade Meditationer och
  7. Medveten Träning...

  Om du är redo att komma igång, klickar du bara på knappen som tar dig vidare nästa sida där du anger dina betalningsuppgifter, så får du tillgång till hela ditt 31-dagars HEALTH UPGRADE program i ett härligt kursrum online!

   

  ...blir ditt för endast 1500 750 kr!!

  100% Privacy. We Will Never Spam You!


  © Copyrights by Lisette Therner 2020. All Rights Reserved.

   

  Inner Health Mentor & Natural Health Consultant

  Lisette Therner International

   

   

  www.lisettetherner.se

  info@lisettetherner.se

   

  ANVÄNDARINFORMATION                    GDPR INTEGRITETSPOLICY