3-Day Health Reboot

 

Storstäda och balansera din kropp och inre med denna 3-dagars omstart.


Livgivande mat, Medveten träning & Guidade Meditationer!

Rening är en av grundpelarna för hälsa och den banar väg för möjligheten att skapa vitalitet och balans i kroppen.

Rening är en av grundpelarna för hälsa och den banar väg för möjligheten att skapa vitalitet och balans i kroppen.

På den här sidan kan du läsa lite kring rening och även mitt 3-dagars reboot (omstart) program som ett första steg fram mot vitalitet, föryngring och livsenergi!

 

"Vare sig du önskar bryta ett mönster av dåliga matvanor, period av stress eller kämpar med någon fysisk obalans så är det första steg att ge kroppen chans till en ordentlig omstart. Ett utrymme att göra sig av med toxiner, slaggbildning och syra-ansamling"

 

En detox för hela kroppen kan hjälpa dig att:

  • känna dig lättare och mer vital 

  • frigöra mer energi

  • få ordning på en krånglande mage

  • minska fettansamling

  • minska stelhet & smärta

  • rekalibrera hormonsystemet

  • rengöra organen och bli av med hjärndimma

  • återställa lugn i sinnet och stärka din känslomässiga hälsa

  Det här 3-dagars reningsprogrammet är annorlunda.

  Då jag alltid utgår från både inre- och yttre hälsoprocesser i mitt arbete, så ger programmet inte bara en rening och balansering på fysiska (yttre) planet, utan även för det inre. Sinne, energi och känsloliv.
   

  Med andra ord, det ger dig EN OMSTART för HELA DIG!


  DENNA 3-DAGARS REBOOT

  ÄR UTFORMAD FÖR ATT SLÄPPA & ELIMINERA:

   • Toxiner som har lagrats i dina celler, vävnader och organ
   • Osmält föda  & avfall (förruttnad & jäst) i kroppens mag-tarmsystem
   • Fett, magfett och celluliter som har "fäst" sig till cellerna som en form av skydd mot toxiner
   • Hjärndimma, ofokusering och glömska ...
   • Känslomässig stress från ditt förflutna och nutid
   • Överbelastande eller oproduktiv  eller frånvaro av träning där du inte får de resultat du vill

   Det är ju en detox...

   så det kan finnas stunder under denna Reboot som kan kännas utmanande!


   Du kommer ju att äta lättare för att avlasta kroppen och ge den en chans att rensa ur och regenerera. Du kommer att äta näringstät och högvibrerande kost, med superfoods och elixir som har kraft att rensa ur avfall, slagg, toxiner och syraupplagring från cellerna, organen och organsystemen i din kropp.

   Ju mer belastad din kropp är, ju större behov är du av en rening och möjligtvis känningarna av den. Det du får igen är, än mer markanta resultat!


   ...hur gick det?

   Signalerar din kropp behov av en rening och omstart - eller kanske behovet fullständig nystart? Om så, så är den sannolikt belastad av avfall och toxiner som skapar obalans, tyngdkänsla och blockerat flöde av energi.

   Jag har skapat detta renings- och omstartsprogram för Dig:

   Jag har väglett otaliga människor genom åren som sökt mig för allehanda hälsobesvär och inre knutor. Ur min egen erfarenhet genom svår och plågsam sjukdom, så vet jag värdet i och vilken kraft det ligger i en rening och uppgradering av hälsan på både det inre- och yttre planet.

   För mig blev det livsförändrande, inte bara för att jag blev av med mina fysiska symptom, utan även på det inre planet! Vi bär alla våra erfarenheter och sår, men inte alla vet hur de kan frigöra sig från det. Så en rening och uppgradering, trots sitt yttre fokus, - ger även rening på det inre, känslomässiga, mentala och själsliga planet när den genomförs och görs rätt...

    

   Innan jag var den leende personen på bilden, så var jag långt ifrån lycklig och frisk...

   Jag föddes med en känsla av att inte vara älskad eller ha något egenvärde alls. Så grundkänslan vara att "genomlida" livet. När jag sedermera i 20-års åldern blev svårt sjuk i smärta, stelhet och energilöshet. En diagnos om obotlighet - läs; "en plågsam väg till döden".

   Men, det är ju genom sprickorna ljuset kommer in. Så med denna lågvattenpunkt i min då tragiska existens kom gnistan till att finna en lösning till att återskapa full hälsa.


   Jag var tvungen att välja livet, jag kunde inte ge upp.

   Denna gnista bar mig på en lång resa i hälsans värld och jag fann inte bara lösningen för min egen situation utan också fundamentala insikter kring att läka och utvecklas...

    

   DITT INRE BÄR NYCKELN TILL HÅLLBAR FÖRÄNDRING!

    

   TANKEMÖNSTER - TROSSYSTEM - TAGNA BESLUT - BLOCKERADE KÄNSLOR

   När jag hade funnit mina nycklar till att återskapa min hälsa på fysiskt plan så kom insikten om hur mitt inre påverkade min hälsa. Jag kunde ha mina yttre rutiner och elixir konstanta, men ändå upptäcka att jag blev sämre när jag en dag var ledsen eller inte kände harmoni på insidan. Detta var en otrolig upptäckt att få ta del av kopplingen mellan sinne och kropp av egen erfarenhet.

   Det här ledde till min unika hälsostrategi, som jag idag förmedlar till dem som kommer min väg. När vi sammanför de YTTRE (praktiska)  och de INRE verktygen så får vi en oerhört kraftfull strategi att gå från obalans och sjukdom till full hälsa.

   De inre handlar om inre processer och Energy Work och det yttre om läkande mat, rörelse och rening. Med min erfarenhet, visdom och utbildning skapar jag livsomvandlande hälsoprogram och kurser för att Du ska kunna ta steg för dig själv och ditt liv.

   Ett av de hinder vi kan möta på vägen i en kostförändring är att vi suktar efter "det goda". Det är en stor bidragande orsak till att vi kommer av de detox- eller kostförändringar vi tidigare satt av på.

    

   Vi förknippar ofta vägen till hälsa med förbud och torftig mat "späkning" - och vem har lust att lägga om livskursen då? 


   Vi möter rädsla, osäkerhet och tanke-kampar inför hälsoförändringen och kikar med suktande ögon på "alla som äter allt gott vi inte 'får' äta". Eller "tråkig träning" som inte blir av...
    

   Hälsa måste vara lustfyllt för både kropp, smaksinne och inre!


   Annars är det inte hälsa, anser jag! Visst finns det tillfällen, där vi behöver kavla upp ärmarna och låta naturmedicinen få fullt utrymme, men det är också under en kort period. (Det är en av anledningarna till varför jag delar in min hälsostrategi i Faser).

   Mitt Reboot-program syftar inte bara till att hjälpa dig må bättre i kroppen, utan också till att lägga grunden för att skapa långvarig förändring och en vördnad och KÄRLEK till sig själv.

   Oförlösta känslor och cellminnen har kraft att påverka och skada cellerna! Energiplanet är vår råkopia för vår fysiska kropp.

   UNDER DEN HÄR OMSTARTEN:

   • Kommer du att äta färsk och högvibrerande mat, superfoods och örter. Du kommer inte känna dig hungrig!
   • Det du äter håller dig belåten och tillräckligt för att kroppen ska kunna påbörja processerna för att rena, vitalisera och regenerera cellerna i kroppen.
   • Den högoktaniga maten, rörelsen och meditationerna hjälper till att rensa ut stagnerad energi och känslor, vilket du kommer att uppleva genom att känna dig klarare och få nytt perspektiv på livet!

   Du får tillgång till:

   • 3-dagars effektiv och fullständig måltidplanering med högvibrerande livsmedel som effektivt eliminerar gifter, ökar din ämnesomsättning och bidrar till att förbränna fett mer effektivt

   • Dagliga recept - goda, näringsrika och renande

   • Guidade Meditationer - för att slå av stressresponsen och skapa ett mindset som stödjer din hälsoväg.

   • Rörelseplan - medveten rörelse med yoga-övningar för styrka, balans och smidighet

    

   Varje dag genomförs utan att beröva, straffa eller svälta din kropp. Reboot:en är utformad så att den ger resultat och stödjer dig i att det första steget du tar för att ta hand om dig själv mer och tiden därefter!

   RENANDE & STÄRKANDE KOST: Det här är förberedelsedagen där du påbörjar processen att skölja ur avfall och toxiner ur dina celler, vävnader och organ. Du inleder här processen med att ge din kropp och system en välbehövlig vila och där den inte behöver processa stora mängder mat. Det lägger grunden för hormonell balans och du får en nyvunnen känsla av energi i kroppen.

   VIDEO: Här förklarar jag lite mer kring hur din kropp kan komma att svara på Reboot:en och varför du troligtvis kommer känna mer resultat än tidigare reningar eller kurer, samt hur du kan förvänta dig känna dig i slutet på dag 3. 

   INRE: En Guidad Meditation för att slå av stressresponsen och börja skapa positiva tankar och intentioner för din väg fram. Att börja bekräfta dig själv och kliva in i mer självkärlek, förlåtelse, förståelse och tillförsikt till det liv du från och med nu vill skapa.

   MEDVETEN RÖRELSE: Här kommer vi att göra yogaövningar enligt instruktioner i "20-minute yoga", som har till syfte att skapa större flöde i kroppen för att assistera din process. Vi återknyter inåt och vi skapa nya intentioner och inre kraftprogram som för dig framåt. Den medvetna träningen hjälper till att förbättra hållningen, smidigheten och styrkan. Genom träningen minskar smärta och upplagrad stress frigörs.

    

   *Resultaten är inte typiska utan varierar

   RENANDE & STÄRKANDE KOST: Under dag 2 tillkommer anti-inflammatoriska livsmedel som är lätta för kroppen att ta emot under sin renande process. Du stärks fysiskt och känslomässigt.

   INSPIRATION: Vi talar lite om vad vi kan förvänta oss under en rening och hur det kan stå i relation till hur stor obalans kroppen är i. Likaså hur vi kan uppleva känslor som bubblar upp och vad som händer på det inre planet när vi rensar på cellnivå.

   INRE: Guidad Meditation med fokus på acceptans och att rensa stagnerade känslor och skapa livsbejakande tankemönster.

   MEDVETEN RÖRELSE: Under dag 2 fortsätter vi med yogaövningarna på ett mjukt och medvetet sätt. Du förbättrar din styrka och rörlighet i hela kroppen. Dessutom en 30-60 minuters promenad i naturen någon gång under dagen.

    

   *Resultaten är inte typiska utan varierar

   RENANDE & STÄRKANDE KOST: Under dag 3 slutför du processen att skölja ur toxiner, slagg och syror ur kroppen. Du får massor med näring, gör dig av med avfall och onödigt kroppsfett. Du känner en nygrundad känsla av hälsa och livskraft, har mer energi och vitalitet. Din kropp kan lättare transformera fett och du har lagt grunden för att skapa en hälsosam plan för framtiden.

   INSPIRATION: Här talar vi om tiden bortom 3-dagarsreningen och du får extra uppmuntrande ord att fortsätta på din väg att stråla som Du!

   INRE: Guidad Meditation med tema om acceptans och kärlek till den du Är och den kontakten bär dig genom livet.

   MEDVETEN RÖRELSE: Yogaövningar och promenad. Så samma program här, det underlättar för dig och du kan fokusera mer på din kropp och process utan några nya inslag här.

    

   *Resultaten är inte typiska utan varierar

    

    


   Min önskan och vision är att hjälpa så många människor som möjligt att uppleva Hälsa & Livskraft i kropp och inre,

   så denna Reboot med tre dagar av:

   1. Kostplan,
   2. Recept,
   3. Inspiration,
   4. Guidade Meditationer och
   5. Medveten Träning...

   Om du är redo att komma igång, klickar du bara på knappen som tar dig vidare nästa sida där du anger dina betalningsuppgifter, så får du tillgång till hela ditt 3-dagars HEALTH REBOOT program

    

   ...blir ditt för endast 

   550 kr. 275 kr!!

   100% Privacy. We Will Never Spam You!

   Så här tyckte vi om programmet:

   Kristina


   Jag har gjort Lisettes 3-dagars Reboot i två omgångar,

   "med ca två veckors mellanrum. Vilken kick för kropp och själ! Jag har ätit och druckit gott, känt mig mer mätt än hungrig och även om kaffesuget resulterade i lite huvudvärk, speciellt under den första rebooten, så är det fantastiskt att känna hur lätt kropp och sinne känns efter de här dagarna. Du strålar i kapp med vårsolen! Så mitt råd är Go for it!"

   Monica


   Reboot:en är kärlek till mig själv,

   "goda smoothies och recept. Fin helhet med rörelse och meditation. Känner mig lättare i kroppen."


   © Copyrights by Lisette Therner 2020. All Rights Reserved.

    

   Inner Health Mentor & Natural Health Consultant

   Lisette Therner International

    

    

   www.lisettetherner.se

   info@lisettetherner.se

    

   ANVÄNDARINFORMATION                    GDPR INTEGRITETSPOLICY