As a result of what I do as an Intuitive Health Consultant, people get to experience extraordinary levels of health vitality and personal power. With the strategies and health model I provide, people get to come home to who they truly are, feel empowered, healthy and balanced on all levels of Being!

"Den optimala hälsan sker än alla celler i vår kropp får den näring de behöver och avfallet har fria vägar ut, tillsammans med ett fritt flödande energifält och en förankring i vårt inre medvetna Jag"

- Lisette M. Therner

Individuell hälso- & livsvägledning, energy work

Personlig vägledning som accelererar din väg till större hälsa och kraft, med inre och yttre hälsoprocesser som anpassas efter just Din situation och behov.
Energy work  och inre processer är verktyg  för att rensa och höja vibrationen i vårt energifält. Raketbränslet framåt för optimal hälsa och utveckling!

Kontaktformen Remote & Distans varvas under ett konsultationsprogram.

Remote innebär
 - att vägledningen och sessioner sker på distans men att vi har kontakt över telefon eller dator. Vanligtvis telefon.
Distans är aktuellt främst vid Energy work sessioner, men även för den som önskar vägledning helt på distans via mail.

course of self healing - c.o.s.h

I Course Of Self Healing får HELA Du vara med! En oas för kropp, sinne och själ. En kursserie med högt perspektiv på hälsa och livet som skapar förutsättningar för att se våra hälsoproblem i ett djupare sammanhang och för att lägga grunden för genuin hälsa utifrån Lisettes hälsomodell för hälsa & kraft.

holistic rheuma health program

Steg-för-stegprogrammet för hemmabruk. Finns i nedladdningsbar och fysisk version. Programmet innehåller tre böcker, info-bok, arbetsbok och receptbok, en meditation samt fyra veckoplaner. Ett dagligt program med fokus på att återskapa hälsa på alla plan genom inre- och yttre hälsoprocesser.
Fysisk produkt Holistic Rheuma Health Program: 2395 kr. inkl frakt.
Nedladdningsbar Holistic Rheuma Health Program:  1695 kr.

Klienters egna ord...

"Tusen tack för vårt möte igår, jag är så glad över att ha träffat dig, du är fantastisk! Jag är otroligt tacksam över alla råd du givit mig och inte minst över healingsessionen. Jag visste inte vad jag skulle ha för förväntningar innan mötet igår då jag haft lite kluvna värderingar ang. just healing och om det verkligen funkar. Jag fick verkligen bevis flera ggr om - WOW! Jag trodde aldrig att en behandling skulle ge mig en så kraftfull effekt, bli så berörd och att alla minnen och förflutet skulle komma upp så att jag kunde bearbeta sakerna. Och att jag skulle få ett sånt fint möte på slutet, det kommer jag leva länge på! Då jag kom hem kände jag mig så upprymd och otroligt glad, jag ringde min mamma och berättade allt för henne och hon fällde en eller två tårar hon med. 
- Frida

"...När jag träffade dig möttes jag för första gången av någon som var genuint intresserad av mig. Då hade jag svårt att förstå det, mitt självförtroende var ju så kvaddat. När du sen satte igång att bena ut och förklara var problemen fanns och hur de skulle nå sin lösning kändes det som om en ny värld öppnade sig. Aha-upplevelserna och tjugofemöringarna yrde runt öronen och jag gick från klarhet till klarhet. Hela tiden var du själv med, genom ditt sätt att återkoppla till din egen resa".
- Annica

"Tack Lisette för att du gett mig möjlighet att leva mitt liv fullt ut på alla plan! För att du genom din person och de verktyg du erbjuder i din verksamhet hjälpt mig till fullständig hälsa på alla plan. Trots att jag alltid vårdat min hälsa och själv har lång erfarenhet av friskvårdsarbete så har inget tidigare varit så rätt och så effektfullt. Sett både ur ren hälsosynpunkt, men även för min personliga utveckling och för balansen mellan alla delar i mitt liv. Jag tackar dig ödmjukast för alla sätt som du berikat mitt liv på!"
Namasté
- Marie

"Det känns som att detta är något som jag har väntat på och det känns så himla rätt alltihop! Jag är inte särskilt duktig och jag tillhör nog dem som ibland "hafsar igenom" momenten ibland men jag övar hemma och då gör jag det mer och mer långsamt och metodiskt. En annan sak som jag måste tillägga är att det du sa till mig verkligen stämmer, ens kropp och kroppstyp vet verkligen vad den behöver och vad den mår bra av, bara man lyssnar. Kroppen VET verkligen  hur den ska leva för att nå den perfekta hälsan!!"
- Natalia