BE THE RADIENT YOU THAT YOU WERE BORN TO BE!

Jag hjälper dig, att röja de inre motstånd som står i vägen för din hälsa, vitaltitet och inre utveckling.

ÄR DU REDO ATT SKAPA DEN HÄLSA & LIVSENERGI DU DRÖMMER OM?

FÅ HJÄLP ATT FRIGÖRA BLOCKERADE KÄNSLOR SOM HÅLLER DIN LIVSBALANS & HÄLSA TILLBAKA!

Få en gratis ljudfil med en Emotional Clearing Meditation! Ta del av den nya tidens verktyg för inre balans, hälsa och livskraft!

 

I understående klickrutor tacka du ja till att få utskicken samt att du känner till att dina uppgifter är skyddade hos oss i enlighet med GDPR.


Lisette Therner Programmet

Ledhälsa på naturlig väg! 90-dagars program


Inner Upgrade

e-course

Rensa inre energiblockeringar


3-Day Reboot Program

Omstart för kropp, sinne & inre! Ett ypperligt första steg!


31-Day Upgrade Program

Fullständig nystart för hela dig!


hej!

Jag är Lisette, 

Hälsokonsult inom naturlig hälsa och med specialområde på inre hälsa. Resultatet av det jag gör som Hälsokonsult, med en intuition inriktad på att upptäcka och frigöra de inre hälsoblockeringar vi har, är att du kan uppleva en strålande hälsa, föryngring och livskraft. Du kommer hem till den du verkligen Är och känner balans och livsenergi i ALLA livets områden.

Jag är här för att optimera människors
grundkraft i livet;
Hälsan!

 

let's go and get it!

BOKEN:

INTE MINDRE ÄN FRISK

Min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg

Bokens pris: 

129 kr för Mjukband

99 kr för e-bok

"...det stod klart att jag var i en sorglig situation, med en till synes obefintlig chans till att bli frisk. Från och med nu verkade det som om mitt liv skulle bli en plågsam väg in i ålderdomen..."


Hälsan är din GRUNDKRAFT i livet och jag är här för att assistera dig på vägen att skapa en strålande hälsa & vitalitet på alla nivåer, genom sammanlänkade strategier med inre- och yttre hälsoprocesser. Kraftfullt, djupgående och permanent.

Du behöver inte göra allt på en gång. Du behöver bara ta ett 

FÖRSTA STEG..."Den optimala hälsan sker när alla celler i vår kropp får den näring de behöver och avfallet har fria vägar ut, tillsammans med ett fritt flödande energifält med en medveten förankring i vårt inre Jag". - Lisette

 


"Tusen tack för vårt möte igår, jag är så glad över att ha träffat dig, du är fantastisk! Jag är otroligt tacksam över alla råd du givit mig och inte minst över healingsessionen. Jag visste inte vad jag skulle ha för förväntningar innan mötet igår då jag haft lite kluvna värderingar ang. just healing och om det verkligen funkar. Jag fick verkligen bevis flera ggr om - WOW! Jag trodde aldrig att en behandling skulle ge mig en så kraftfull effekt, bli så berörd och att alla minnen och förflutet skulle komma upp så att jag kunde bearbeta sakerna. Och att jag skulle få ett sånt fint möte på slutet, det kommer jag leva länge på! Då jag kom hem kände jag mig så upprymd och otroligt glad, jag ringde min mamma och berättade allt för henne och hon fällde en eller två tårar hon med. 


- Frida

"...När jag träffade dig möttes jag för första gången av någon som var genuint intresserad av mig. Då hade jag svårt att förstå det, mitt självförtroende var ju så kvaddat. När du sen satte igång att bena ut och förklara var problemen fanns och hur de skulle nå sin lösning kändes det som om en ny värld öppnade sig. Aha-upplevelserna och tjugofemöringarna yrde runt öronen och jag gick från klarhet till klarhet. Hela tiden var du själv med, genom ditt sätt att återkoppla till din egen resa".


- Annica

"Tack Lisette för att du gett mig möjlighet att leva mitt liv fullt ut på alla plan! För att du genom din person och de verktyg du erbjuder i din verksamhet hjälpt mig till fullständig hälsa på alla plan. Trots att jag alltid vårdat min hälsa och själv har lång erfarenhet av friskvårdsarbete så har inget tidigare varit så rätt och så effektfullt. Sett både ur ren hälsosynpunkt, men även för min personliga utveckling och för balansen mellan alla delar i mitt liv. Jag tackar dig ödmjukast för alla sätt som du berikat mitt liv på!"


Namasté
- Marie

"Det känns som att detta är något som jag har väntat på och det känns så himla rätt alltihop! Jag är inte särskilt duktig och jag tillhör nog dem som ibland "hafsar igenom" momenten ibland men jag övar hemma och då gör jag det mer och mer långsamt och metodiskt. En annan sak som jag måste tillägga är att det du sa till mig verkligen stämmer, ens kropp och kroppstyp vet verkligen vad den behöver och vad den mår bra av, bara man lyssnar. Kroppen VET verkligen  hur den ska leva för att nå den perfekta hälsan!!"


- Natalia


© Copyrights by Lisette Therner 2020. All Rights Reserved.

 

Inner Health Mentor & Natural Health Consultant

Lisette Therner International

 

 

www.lisettetherner.se

info@lisettetherner.se

 

ANVÄNDARINFORMATION                    GDPR INTEGRITETSPOLICY