INRE & YTTRE HÄLSA

Jag hjälper dig att, återskapa hälsa & bli friare på insidan -helhetsstrategiskt, djupgående & njutningsfullt.

 

- med inre & yttre hälsoprocesser -


ENERGY WORK - HÄLSOPROGRAM

HAR DU INTE NÅTT ÄNDA FRAM MED DIN HÄLSA?

Det mest kraftfulla sätt jag känner till för att återskapa hälsa, är kombinera inre & yttre hälsoprocesser


Lisette är Hälsokonsult inom naturlig hälsa och med specialområde på inre hälsa. Resultatet av det jag gör som Hälsokonsult, med en intuition inriktad på att upptäcka och frigöra de inre hälsoblockeringar vi har, är att du kan uppleva en strålande hälsa, föryngring och livskraft.

 

Du kan hem till den du verkligen Är och känner balans och livsenergi i ALLA livets områden.

Jag är här för att optimera människors grundkraft i livet;
Hälsan!

Hur kan jag hjälpa dig?

- Alltid med Inre & Yttre Hälsoprocesser i en Helhetsstrategi -

​BLI LÄTTARE PÅ INSIDAN?

  • Har du en önskan att bli fri från gamla mönster och obearbetade svårigheter som står i vägen för din hälsa och livsenergi?
  • Vill du utvecklas på det inre planet?

GRATIS-STEG:

Här kan du välja att gå den gratis mini-webbkursen "RENSA INRE HÄLSOBLOCKERINGAR"

 

eller

 

att sätta av direkt med självstudiekursen INNER UPGRADE e-course eller självstudie & livesession-versionen INNER UPGRADE program där du på ett djupgående och strategiskt ingår din unika process att frigöra de inre aspekter som kan stå i vägen för din hälsa & livskraft, utvecklas på det inre planet och att blomma ut allt mer i den du Är!

 

Du rensar i 28 olika hälsoblockeringar och du vaskar fram vilka som är mest relevanta för dig samt i vilken ordning du kan jobba med just Din unika process och situation.

​REUMATISM?

 

  • Har du reumatism?
  • Har du ledsmärta, svullnad och stelhet?
  • Bär du fysisk smärta på olika sätt?
  • Söker du ett sätt att minska ledsmärta & svullnad på naturlig väg?

GRATIS-STEG:

Här kan du välja att lyssna till gratis webinaret NATURLIGT SMÄRTFRI.

 

eller

 

För dig som vill sätta av på mitt unika coachade 16-veckors  program för att reducera smärta och svullnad på naturlig väg: LISETTE THERNER PROGRAMMET som finns i 3 olika program-alternativ. Ansök om ett gratis StrategiSamtal med Lisette för att utforska på vilket sätt programmet kan assistera just din hälsosituation. 

 

Programmet innefattar inre och yttre hälsoprocesser och är baserat på Lisettes egen erfarenhet att bli helt fri från symptom av Reumatoid Artrit på naturlig väg.

​HÄLSOBESVÄR?

 

  • Känner du obalans och har fysiska besvär?
  • Har du "provat allt" & inte nått ända fram med din hälsa?
  • Har du diffusa och odiagnostiserade besvär?

GRATIS-STEG:

Prova en dags rening med gratis 1-DAY REBOOT PROGRAM (med litet Quiz).

 

eller

 

Gör mitt 3-dagars renings- & omstartsprogram 3-Dagars Njutningsfull Nystart som är komplett med kostplan, rörelseprogram och meditationer. Detta är en fantastisk start och en del i huvudprogrammet RADIANT HEALTH!

 

Önskar du ta ett lite större steg så finns 31-Dagars Harmonisk Helomstart som är ett komplett program som du gör hemma i lugn och ro, men fullständig kostplan, medveten rörelse & meditationer!

 

Ett härligt immunstärkande program är 11-Day Immune Boost Program.

 

 

För dig som vill ta del av ett djupgående och coachat program så är det 12-veckorsprogrammet RADIANT HEALTH PROGRAM ett ypperligt steg! Här har vi fokus på den yttre (fysiska) hälsan och den inre, samt de livsområden just du önskar fokusera på för att stråla som den fantastiska själ du kom för att vara!

 

Ansök om ett gratis StrategiSamtal med Lisette för att utforska på vilket sätt Lisette kan assistera just din hälsosituation bäst! 

"Det är lätt hänt att vi kan bära en känsla av att det är svårt att återskapa hälsan & livsenergin. Särskilt när vi upplever att vi har "provat allt". Men det handlar om grundläggande naturliga principer sammansatta i en helhetsstrategi och att röja de energimässiga aspekter som ligger till grund för att obalanserna hålls på plats". 

- Lisette Therner

Grundläggande principer i Lisettes arbetsmetod:

INNER UPGRADE

E-Course & Coachat Program


Rensa i de energimässiga aspekter och motstånd som står i vägen för hälsa och livsenergi!

 

En självstudie-kurs med fullt inre fokus där du inleder processen att blir friare på insidan, höja din medvetenhet och frekvens. Finns även i coachat format INNER UPGRADE PROGRAM. Kursen som banar väg för ökad självförståelse och personlig och själslig utveckling. Allt för att ta det kvantkliv du behöver för att skapa större livskraft, glädje, lust och inre harmoni!


LISETTE THERNER PROGRAMMET

Minska ledsmärta & svullnad på naturlig väg


Självstudie & Coachat Program

 

Detta helhetsstrategiska steg-för-steg-program är skapat utifrån Lisettes egna erfarenheter och kunskaper från att själv bli helt fri från symptom av svår ledgångsreumatism. Programmet finns i 3 olika upplägg.

 

Länk till artikeln om Lisette i Tidningen Hälsa


STÄRK IMMUNFÖRSVARET

11-Day Immune Boost

Program

Stärk ditt immunförsvar njutningsfullt och effektfullt med kraften superfoods & örter!


DETOX & OMSTART

3-Dagars Njutningsfull Nystart

Njutningsfull och stressfri detox och omstarts-program för din kropp, sinne och inre! En perfekt start!


FULLSTÄNDIG NYSTART

31-Dagars Harmonisk Helomstart

Njutningsfull och stressfri väg till hälsa och livsenergi. En fullständig nystart för hela Dig!

RADIANT HEALTH  

Coachat Program


Mitt helhetsstrategiska program för dig som önskar djupgående och coachat steg-för-stegprogram för att återskapa hälsa & livsenergi på naturlig väg.

 

Via de inre- & yttre hälsoprocesserna skapar vi en kraftfull helhetsstrategi för att skapa strålande hälsa, bli friare på insidan och finna det som får ditt hjärta att dansa!


Berättelsen om min egen väg till hälsa och livskraft...

BOKEN:

INTE MINDRE ÄN FRISK

Min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg

Bokens pris: 

129 kr för Mjukband

99 kr för e-bok

"...det stod klart att jag var i en sorglig situation, med en till synes obefintlig chans till att bli frisk. Från och med nu verkade det som om mitt liv skulle bli en plågsam väg in i ålderdomen..."

INRE & YTTRE HÄLSOPROCESSER

Hälsan är din GRUNDKRAFT


i livet ,och jag är här för att assistera dig på vägen att skapa en strålande hälsa & vitalitet på alla nivåer, genom sammanlänkade strategier med inre- och yttre hälsoprocesser. Kraftfullt, djupgående och mer njutningsfullt.

 

Du behöver inte göra allt på en gång. Du behöver bara ta ett:

Mycket kan man formulera själv, men inget bättre sagt än kunders ord!

Vad andra säger som kommit min väg...

- Frida


Tusen tack för vårt möte igår...

“...jag är så glad över att ha träffat dig, du är fantastisk! Jag är otroligt tacksam över alla råd du givit mig och inte minst över healingsessionen. Jag visste inte vad jag skulle ha för förväntningar innan mötet igår då jag haft lite kluvna värderingar ang. just healing och om det verkligen funkar. Jag fick verkligen bevis flera ggr om - WOW! Jag trodde aldrig att en behandling skulle ge mig en så kraftfull effekt, bli så berörd och att alla minnen och förflutet skulle komma upp så att jag kunde bearbeta sakerna. Och att jag skulle få ett sånt fint möte på slutet, det kommer jag leva länge på! Då jag kom hem kände jag mig så upprymd och otroligt glad, jag ringde min mamma och berättade allt för henne och hon fällde en eller två tårar hon med. 

- Annica


När jag träffade dig möttes jag...

“...för första gången av någon som var genuint intresserad av mig. Då hade jag svårt att förstå det, mitt självförtroende var ju så kvaddat. När du sen satte igång att bena ut och förklara var problemen fanns och hur de skulle nå sin lösning kändes det som om en ny värld öppnade sig. Aha-upplevelserna och tjugofemöringarna yrde runt öronen och jag gick från klarhet till klarhet. Hela tiden var du själv med, genom ditt sätt att återkoppla till din egen resa".

- Marie


Tack Lisette för att du gett mig möjlighet...

“...att leva mitt liv fullt ut på alla plan! För att du genom din person och de verktyg du erbjuder i din verksamhet hjälpt mig till fullständig hälsa på alla plan. Trots att jag alltid vårdat min hälsa och själv har lång erfarenhet av friskvårdsarbete så har inget tidigare varit så rätt och så effektfullt. Sett både ur ren hälsosynpunkt, men även för min personliga utveckling och för balansen mellan alla delar i mitt liv. Jag tackar dig ödmjukast för alla sätt som du berikat mitt liv på!

Namasté". 

- Natalia


Det känns som att detta är något som jag väntat på...

“...och det känns så himla rätt alltihop! Jag är inte särskilt duktig och jag tillhör nog dem som ibland "hafsar igenom" momenten ibland men jag övar hemma och då gör jag det mer och mer långsamt och metodiskt. En annan sak som jag måste tillägga är att det du sa till mig verkligen stämmer, ens kropp och kroppstyp vet verkligen vad den behöver och vad den mår bra av, bara man lyssnar. Kroppen VET verkligen hur den ska leva för att nå den perfekta hälsan!!"


Helhetsstrategi, coaching & verktyg

som tar dig från där du är och dit du önskar nå med din hälsa och livsenergi!


Artikeln om Lisettes väg tillbaka till hälsa

I TIDNINGEN HÄLSA Nr. 2, 2018

Läs mer om Lisettes väg och erfarenhet att gå från sjuk till frisk och hur denna erfarenhet var ett "wake-up-call" för att frigöra alla de mönster och grundorsaker till att "sjukdomen" manifesterade sig...


© Copyrights by Lisette Therner International 2020. All Rights Reserved.

 

Inner Health Mentor & Natural Health Consultant

Lisette Therner International

 

 

www.lisettetherner.se

info@lisettetherner.se

 

ANVÄNDARINFORMATION                    GDPR INTEGRITETSPOLICY