Holistic Rheuma Health Course

den unika 2-dagarskursen för dig med RA & smärtbesvär

Kursinformation: holistic rheuma health course  en två-dagarskurs för dig som lider av reumatism och kronisk smärta som söker holistiska vägar för att återskapa hälsan på naturlig väg.

Under kurserna delar Lisette med sig om sin resa från sjuk till frisk från svår ledgångsreumatism och du får med dig kunskap och förståelse för de essentiella strategier som är viktiga för återskapandet av hälsa vid R.A och andra smärtrelaterade obalanser. Det är en kurs med högt perspektiv på individen, hälsa och R.A och du åker hem rustad för att reducera smärta och svullnad på naturlig väg. Lisettes steg-för-stegprogram för hemmabruk ingår i kursen (värde 2395 kr.). Så efter kursdagarna är du rustad för att sätta av på din egen hälsoprocess!

Aktuella kursdatum HRHC:

Luleå 11-12 maj 2019

Kursledare: Lisette Therner
Plats: Stationsgatan 69, Luleå
Kurspris: 4000 kr. Kan delas upp via Paysons betalfunktion.
Anmälan till kurs: med namn, kurs och datum till info@lisettetherner.se, kontaktformuläret eller sms till 0702600435.

Kurslokal Luleå

Stationsgatan 69, Luleå
Kurslokalen i Luleå är beläget mitt i stan strax intill tågstationen i Human Health's lokaler. Några parkeringsplatser finns längs gatan vid lokalen och fler finns mitt över vid tågstationen. Då lokalen ligger i centrala Luleå så finns flera olika lunchalternativ att tillgå.

Länkförslag till bokning av logi Luleå:
http://www.citysleep.se/
http://www.hotellsavoy.se/​​​​​​​
http://www.parkhotell.se/index.html​​​​​​​

KALMAR 10-11 JULI 2019

Kursledare: Lisette Therner
Plats: Svensknabbevägen 30, Kalmar
Kurspris: 4000 kr
Anmälan till kurs: med namn, kurs och datum till info@lisettetherner.se, kontaktformuläret eller sms till 0702600435.

Kurslokal Kalmar

Svensknabbevägen 30, Kalmar
Villa Solbacken ligger mycket vackert beläget med utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron. Här finns fria parkeringsplatser och möjlighet till fine dining-lunch på entréplan.  Ett litet pentry finns för att värma medhavd mat samt kylskåp.

Länkförslag till bokning av logi Kalmar:
https://www.kalmarsjomanshem.se/
http://hotellsvanen.se/
http://www.slottshotellet.se/
www.allarum.se

Kurs- & Bokningsinformation

1. När du anmäler dig till önskad kurs får du ett bekräftelsemail på din plats.
2. När du fått bekräftelse på plats, betala in 500 kr i anmälningsavgift via swish 123 364 68 74, bg 272-1348 eller via Payson betalknapp på hemsidan vid kursinformationen, för att säkra din plats. Du kan betala hela kursen med en gång om du vill, då behöver du inte betala anmälningsavgiften separat. Vid betalning av anmälningsavgift, betalar du resterande kursavgift senast en vecka innan kursstart.

Anmälan är bindande och  anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Vid avbokning mindre än en vecka innan kursstart betalas halva kursavgiften minus anmälningsavgift tillbaka. Hela kursavgiften minus anmälningsavgift återbetalas vid uppvisande av läkarintyg.

Välkomst-mail med bifogad kursinfo och betalningsunderlag sänds inför kursstart. Kursdagarna hålls mellan 09:30-16:00 och allt kursmaterial ingår i kurspriset. Lunch ordnas på egen hand men lättare förtäring såsom frukt och te finns att tillgå under kursdagarna.
Behöver du övernattning så finns olika alternativ och prisklasser i respektive stad.