individuell konsultation & sessioner.

- ibland behöver vi personlig guidning och en helhetsstrategi för att lyckas med vår väg till full hälsa, vitalitet och livsenergi:

hälsa.

hälsa. att få hjälp med att återskapa full hälsa och kraft, har obalanser eller hälsoproblem som du inte funnit svar eller en lösning på, odiagnostiserade eller diffusa problem, har du slussats runt i vårdsammahang, önskar finna ut om din hälsa går att ta till nya höjder...?

liv.

liv. möter du existentiella aspekter i ditt liv? önskar du utforska och finna vad du vill viga ditt liv till? behöver du hjälp med att jobba med orsaker till stress eller utmattning eller hitta tillbaka till livsglädje...?

hälsa & liv.

hälsa & liv. har du obalanser eller hälsobesvär tillsammans med längtan efter ett liv du önskar leva? du kanske har en önskan att utforska och rensa i "blockeringar" som gör att du står kvar i gamla mönster som inte tjänar dig längre...?

r.a & smärta.

ra & smärta.  med Lisettes Holistic Rheuma Health Program (HRHP), steg-för-stegprogrammet för att reducera smärta och svullnad på naturlig väg tillsammans med personlig vägledning under vägen.

TVÅ MÖJLIGHETER till INDIVIDUELL VÄGLEDNING AV LISETTE:

 • enskilda sessioner - konsultation och/eller energy work sessions på distans eller remote (via telefon eller dator).
 • konsultationspaket - som innefattar ett visst antal enskilda sessioner distans/remote, under tre-månadersblock. Läs mer nedan.

enskild konsultation. - remote

Enskild konsultation och/eller energy work session remote över telefon med Lisette. Det går även att välja som distans, där en avläsning görs och rapport sänds via mail.

60 min. 950 kr.
30 min. 650 kr.
 

holistic coaching packages.
-inre- & yttre hälsoprocesser som för dig dit du önskar nå.

konsultationspaket. i 3-månadersblock - distans och remote

Personlig vägledning med Lisette i ett konsultationspaket som löper över en 3-månadersperiod. Du kan välja mellan "komplett." eller "enkel." 

För dig med R.A eller med smärtrelaterade problem finns även två färdiga paket i Holistic Rheuma Health Coaching, läs mer om det lite längre ned.

komplett.

Det här får du:

 • Inledande tillfälle á 90 minuter via telefon eller dator
 • 5 efterföljande tillfällen av konsultation och/eller energy work á 60 min.
 • Dagbok & eventuellt relaterat arbetsmaterial
 • Individuellt skapad Hälsoplan
 • Mailsupport*

3700 kr. /månad i tremånadersblock. Totalbeloppet kan delas upp via Paysons delbetalningstjänst.

*Mailsupport 3 h som utnyttjas och fördelas utefter behov under hela tremånadersperioden.

enkel.

Det här får du:

 • Inledande tillfälle om 90 minuter via telefon eller dator.
 • 5 efterföljande tillfällen konsultation och/eller energy work á 60 min.

2100 kr./ månad i tremånadersblock.

holistic rheuma health.
-fri från smärta på naturlig väg.

HOLISTIC RHEUMA HEALTH COACHING - HRHPC

Personlig vägledning med Lisette för dig med reumatism eller behov av smärtsanering. Du arbetar med Lisettes Holistic Rheuma Health Program, steg-för-stegprogrammet för hemmabruk tillsammans med personlig coaching. Konsultationspaketet löper i 3-månadersblock och beroende på hur mycket support du behöver eller önskar så väljer du antingen "komplett." eller "enkel."

komplett.

Det här får du:

 • Lisettes Holistic Rheuma Health Program fysisk
 • Inledande tillfälle om 90 minuter via telefon eller dator.
 • 5 efterföljande tillfällen konsultation och/eller energy work á 60 min. 
 • Dagbok
 • Mailsupport*

3800 kr./ månad i tremånadersblock. Möjlighet till delbetalning finns via Paysons säkra betalningssystem.

enkel.

Det här får du:

2850 kr./ månad i tremånadersblock. Möjlighet till delbetalning finns via Paysons säkra betalningssystem.

gratis känna-på-samtal.

Kommer du för allra första gången och vill veta vad vi kan göra för dig och din situation?
En fri kvart för att få möjlighet att samtala med Lisette via telefon eller dator och få info om vad vi kan göra för just dig och din situation.
15 min. gratis.

energy work.

 Här arbetar jag med min intuitiva gåva som är fokuserad på att 'se' vilka områden i kroppen och på energiplanet som påverkade samt de inre aspekter som står i relation till "blockeringar" och obalanser på det mer fysiska planet. Med energy work jobbar jag för att bringa upp- medvetandegöra och rensa cellminnen och energimässig "stagnation" som står i vägen för hälsan och livskraften.

energy work session DISTANS - EWD.

Under en session med energy work på distans eller remote tonar jag in mig på dig och jobbar med ditt energifält. Du kan ofta känna av när sessionen utförs och även efteråt, där arbetet sedan integreras. Energy work på distans fungerar även som ett ypperligt komplement till ditt övriga hälsoförändringsarbete och ger en extra push i riktningen för att skapa större välbefinnande, vitalitet och insikter för din fortsatta process. Energy work är ett spännande område för dig som är intresserad av- eller nyfiken på energimedicin eller subtila tekniker för att stärka hälsan. Det är ett ypperligt verktyg för den inre resan. "Vägen hem". 

Efter sessionen, som vi bokar dag och tidpunkt för, så skriver jag en rapport om mina intryck från sessionen. Alternativt kan du välja bort rapporten och bara boka själva energy work-sessionen, för detta alternativ får du ett kort återkopplingsmail.

Det kan ibland kännas viktigt att själv kunna befinna sig ostört, även om det inte är en nödvändighet för att genomföra sessionen. 

Det här får du:

 • 1 Energy Work Session Distans
 • 1 Personligt skriven rapport (vid val "med rapport")

energy work distans med rapport 950 kr. 
energy work distans utan rapport och enbart kort återkopplingsmail 650 kr.

Betalnings-/bokningsknapp för distanssessioner nedan:

energy work session REMOTE - EWR.

Ibland kan vi uppleva att vi kört fast i känslomässig utmaning, har någon upplevd blockering på något plan eller har smärtrelaterade besvär i den fysiska kroppen. I den här remote sessionen som  hålls över telefonen jobbar vi med din energi, närvaro och känsla i realtid via healingkomponenten, inre processer och närvarande övningar. För den här sessionen, till skillnad från energy work distans (EWD) så behöver du vara fullt närvarande och befinna dig på en lugn och ostörd plats där vi har kontakt över telefon.
Efter sessionen, som vi bokar dag och tidpunkt för, så skriver jag en rapport om mina intryck från sessionen. Alternativt kan du välja bort rapporten och bara boka själva energy work-sessionen. För detta alternativ får du ett kort återkopplingsmail om vad som var i fokus under sessionen. 

I denna remote-session är det viktigt att du kan befinna dig på en ostörd plats där du kan vila och koppla av. 

Det här får du:

 • 1 Energy Work Session Remote via telefon 60 min. med Lisette

energy work remote 950 kr.

Betalnings-/bokningsknapp för remotesession nedan: